Ce se întâmplă dacă trec la planul Starter? Voi pierde programările sau membrii personalului meu?

Modificat la Thu, 17 Nov 2022 la 10:05 PM

Dacă abonamentul dvs. TEAM este anulat și reveniți la un alt plan Goldie, nu veți pierde nicio programare sau a membrilor echipei dvs. Cu toate acestea, conturile membrilor personalului dvs. vor fi dezactivate - ceea ce înseamnă că aceștia nu pot accesa contul și nu vor mai apărea ca membri ai echipei.

 

Abonamentul TEAM poate fi anulat fie manual de către proprietarul contului, fie dacă plata pentru abonament nu se efectuează.

 

Atenție: Conturile membrilor personalului eliminate din cauza modificărilor planului vor fi șterse definitiv.

 

Ați găsit informația pe care o căutați? Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată, reveniți la pagina de pornire, secțiunea „Centrul de ajutor”, pentru a căuta alte articole sau contactați-ne; suntem întotdeauna dornici să vă ajutăm.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul