Cum să reduc abonamentul TEAM?

Modificat la Thu, 17 Nov 2022 la 10:05 PM

Dacă ați modificat numărul de membri din cont și doriți să vă schimbați abonamentul la un plan cu mai puțini membri, puteți face acest lucru urmând pașii de mai jos:

 

  1. Deschideți Goldie (și asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs.)

  2. Accesați Meniu (☰) → Schimbați planul

  3. Atingeți „Personal” (din opțiunile bifate din partea de sus a ecranului)

  4. Derulați în partea de jos a paginii și atingeți „Schimbați dimensiunea echipei”

  5. Ajustați numărul dorit de membri ai echipei

  6. Atingeți prețul actualizat din partea de jos a ecranului pentru a confirma modificarea abonamentului

  • După finalizarea noii achiziții, dacă ați avut numărul maxim de utilizatori permisi pentru abonamentul anterior Goldie, vi se va solicita să eliminați utilizatori pentru a se potrivi cu noul dvs. abonament.

  • După ce sunteți redirecționat către lista membrilor personalului dvs., atingeți pictograma de eliminare de lângă cei pe care doriți să îi excludeți din contul dvs.

 

Atenție: Conturile membrilor eliminate din cauza modificărilor planului de abonament vor fi șterse definitiv.

 

Ați găsit informația pe care o căutați? Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată, reveniți la pagina de pornire, secțiunea „Centrul de ajutor”, pentru a căuta alte articole sau contactați-ne; suntem întotdeauna dornici să vă ajutăm.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul