Ce se întâmplă cu contul meu dacă îmi pierd telefonul sau cumpăr un dispozitiv nou?

Modificat la Thu, 17 Nov 2022 la 10:04 PM

Utilizatorii își pot accesa contul Goldie de pe orice dispozitiv care are aplicația descărcată – prin urmare, chiar dacă vă pierdeți telefonul sau vă mutați pe un dispozitiv nou, veți putea continua să vă gestionați și să vă dezvoltați afacerea în continuare.

 

Pentru a vă accesa contul de pe un dispozitiv nou, doar instalați Goldie și apoi conectați-vă folosind datele de conectare. Odată ce contul se sincronizează cu noul dispozitiv, puteți să utilizați în continuare Goldie.

 

Ați găsit informația pe care o căutați? Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată, reveniți la pagina de pornire, secțiunea „Centrul de ajutor”, pentru a căuta alte articole sau contactați-ne; suntem întotdeauna dornici să vă ajutăm.


A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul