Cum șterg un client?

Modificat la Thu, 17 Nov 2022 la 10:05 PM

Dacă doriți să ștergeți un client din Goldie, puteți face acest lucru, urmând pașii de mai jos:


  1. Deschideți Goldie (și asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs.)
  2. Accesați Meniu () → Clienți
  3. Selectați clientul pe care doriți să îl ștergeți 
  4. Atingeți „Editați” în colțul din dreapta-sus
  5. Atingeți „Ștergeți clientul” în partea de jos a ecranului


Atenție: ștergerea unui client este permanentă, așa că nu veți putea recupera informațiile acestuia după ce le ștergeți.


Ați găsit informația pe care o căutați? Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată, reveniți la pagina de pornire, secțiunea „Centrul de ajutor”, pentru a căuta alte articole sau contactați-ne; suntem întotdeauna dornici să vă ajutăm.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul