Cum poate un client să anuleze sau să reprogramaze o rezervare?

Modificat la Thu, 17 Nov 2022 la 10:05 PM

Atunci când clienții crează o programare online, ei vor primi automat un e-mail de confirmare imediat după rezervare. E-mailul de confirmare conține un buton pe care clientul îl poate accesa pentru a reprograma sau a anula programarea.

 

Ați găsit informația pe care o căutați? Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată, reveniți la pagina de pornire, secțiunea „Centrul de ajutor”, pentru a căuta alte articole sau contactați-ne; suntem întotdeauna dornici să vă ajutăm.


A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul