Cum îmi șterg contul Goldie?

Modificat la Fri, 06 Jan 2023 la 03:06 PM

Este important să știți că, odată ce vă ștergeți contul Goldie, acesta nu poate fi recuperat. Toate datele - inclusiv clienții, programările și serviciile - vor fi șterse definitiv.


Dacă doriți să vă ștergeți contul urmați pașii de mai jos:


  1. Accesați Meniu (☰) → Cont → Ștergeți contul
  2. Introduceți parola când vi se solicită.
  3. Atingeți „Ștergeți definitiv” pentru a confirma.


Vă rugăm să rețineți că ștergerea contului Goldie sau dezinstalarea aplicației de pe dispozitiv nu va anula automat niciun abonament pe care îl aveți. Pentru a vă anula abonamentul, consultați următoarele articole de la Apple / Google.


Atenție: Pentru conturile de personal (Team): atunci când proprietarul contului își șterge contul, toate conturile de personal/administrator ale companiei vor fi, de asemenea, șterse.


Ați găsit informația pe care o căutați? Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată, reveniți la pagina de pornire, secțiunea „Centrul de ajutor”, pentru a căuta alte articole sau contactați-ne; suntem întotdeauna dornici să vă ajutăm.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul